Beter leren door te sporten

Goed bewegen betekent beter leren. Je voelt je fitter, je concentratie groeit en je resultaten verbeteren. Onze combinatie van bewegen en leren werkt!
Stanislas beweeg-vmbo / mavo
Stanislas beweeg-vmbo / mavo

Elke schooldag begin je met 60 minuten sporten. Elke dag staan er verschillende sporten op het programma. De sportlessen volg je niet met je klas, maar met je eigen sport niveaugroep. Zo sport je met andere leerlingen van de brugklas wat zorgt voor een gezellige sfeer op school.

Ook tijdens de lessen blijven we veel in beweging. Zo maak je sommen met de smartwall in de gymzaal of volg je de les aardrijkskunde op een hometrainer.

 

Elke tien weken krijg je een nieuw sportrooster. Welke sporten er op het programma staan? Denk aan mountainbiken, fitness, Jumpsquare, zelfverdediging, spinning, zwemmen, boksen en alle andere sporten die jij je kan bedenken. 

Stanislas beweeg-vmbo / mavo

21st century bewegen 

Gamification, virtual reality, artificial intelligence en augmented reality. Gamen is niet meer weg te denken uit de samenleving. Wij bieden daarom onze leerlingen de kans om via games sociale en technische vaardigheden te leren én om in beweging te komen. Ga aan de slag in ons E-zone lokaal met gamecomputers en VR-brillen vergroot jouw 21st century skills, mediawijsheid en digitale geletterdheid. 
Stanislas beweeg-vmbo / mavo